GROHE yeni yönetim yapısıyla ticari ve teknik operasyonlara odaklanacak

grohe-yeni-yonetim-yapisiyla-ticari-ve-teknik-operasyonlara-odaklanacak--24012010

GROHE yeni yönetim yapısıyla ticari ve teknik operasyonlara odaklanacak

GROHE EMENA (Avrupa; Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesi üst yönetiminde yeni yapılanmaya gidildi. Yeni yapıda Thomas Fuhr ve Jonas Brennwald, GROHE markasına liderlik edecekler ayrıca ilerlemeye ivme kazandırmak üzere, ticari ve teknik operasyonlar için yeni yönetim ekipleri kuruldu

 

Dünyanın önde gelen eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryaları markası GROHE, ilerlemesine ivme kazandırarak ticari ve teknik operasyonlara daha derin bir şekilde odaklanacak yeni bir organizasyon yapısına geçtiğini duyurdu.

LIXIL EMENA bünyesindeki yeni Grohe AG yönetim ekibi, GROHE AG yönetim kurulunda hizmet verecek olan Thomas Fuhr ve Jonas Brennwald’ten oluşacak. LIXIL Su Teknolojisi EMENA CEO’luğu görevini de yürütecek olan Brennwald, hem markanın tüm ticari operasyonlarını hem de LIXIL adına EMENA bölgesinin yönetimini üstlenecek. Fuhr, GROHE’nin tüm teknik operasyonlarının sorumluluğunu üstlenmenin yanı sıra, LIXIL International Bataryalardan sorumlu Operasyon Direktörlüğü görevini de yürütecek. Bunların her biri, biri ticari, diğeri ise teknik operasyonlara odaklanan bir yönetim ekibi tarafından desteklenecek. Bu liderlik atama ve duyuruları, derhal geçerli olacak.

LIXIL International CEO’su Bijoy Mohan, “LIXIL, her biri diğerlerinden farklı, ama hepsi de her yerde, herkese daha iyi bir ev sunma amacını taşıyan, birçok farklı markadan oluşuyor. Global GROHE markamız, olağanüstü büyümenin kilit itici gücünü oluşturuyor. Thomas Fuhr ve Jonas Brennwald’in, EMENA bölgesinde kesintisiz büyümeyi sağlamak üzere, GROHE’nin üretim, teknoloji ve ticari varlıklarının LIXIL’e daha da fazla entegre edilmesine katkıda bulunmasından memnuniyet duyuyorum,” dedi.

Thomas Fuhr hakkında:

Thomas Fuhr, Grohe AG CEO’luğuna Temmuz 2019’da gelmiştir. Bunun yanında, LIXIL International Bataryalardan sorumlu Finans Direktörü olarak, İmalat, Satın Alma, Lojistik, Kalite, Teknoloji ve Araştırma ve Geliştirmeden de sorumludur. GROHE Markasına 2013 yılında, Operasyonlardan sorumlu İcra Direktörü olarak katılmıştır. Thomas Fuhr, GROHE’deki rolünden önce, Mercedes Benz’de 22 yıl çalışmıştır. Almanya, Hindistan, ABD ve Birleşik Krallık’ta, geliştirme, imalat, kalite, lojistik ve satın alma gibi çok farklı görevlerde bulunmuştur.

Jonas Brennwald hakkında:

Grohe AG CEO Yardımcılığı görevine Temmuz 2019’da getirilen Jonas Brennwald, aynı zamanda LWT EMENA CEO’sudur. Jonas Brennwald, 2012 yılında GROHE’ye katıldığından bu yana GROHE’de çeşitli satış bölgelerinin yönetimini üstlenen Brennwald, en son Baş Satış Görevlisi olarak görev almıştır. GROHE’ye katılmadan önce, Mars, Ecolab, Goodyear Dunlop ve otomotiv yan sanayi şirketi Dorman’ın da aralarında bulunduğu büyük markalarda çeşitli yönetim pozisyonlarında bulunmuştur.


Hibya Haber Ajansı