Paramanya’nın Yaza Özel Güncellemesi Yayınlandı

paramanyanin-yaza-ozel-guncellemesi-yayinlandi---19062010

Paramanya’nın Yaza Özel Güncellemesi Yayınlandı

Güncelleme ile birlikte oyuncular oyun oynayarak Karpuz ve Efsanevi Küp kazanabilecek . Ayrıca oyuncular sadece giriş yaparak Elmas Küp ve giriş yaptıktan sonra 3 kere oyun oynayarak Premium Kart Paketi’ne de sahip olabilecek. Bu güncellemede oyunda S+ kartı isteyen oyuncular da unutulmadı. Güncelleme ile yeni bir S+ kartı olsun isteyen oyuncular da mutlu olacak. Oyuncular A Çilekli Pasta I/II/III/IV kartlarını toplayarak S+ Kara Aslı ya da S+ Şeyma ile takas edip elde edilen karakterle etkinlik süresi boyunca oynayabilecek. Etkinlik sona erince elde edilen kart ya da kartlar için ayrı ayrı 300 Elmas elde edilecek.

Bugün başlayan etkinliklerin detayları şu şekilde:

S+ Karakter Elde Et

A Çilekli Pasta I/II/III/IV kartlarını toplayarak S+ Kara Aslı ya da S+ Şeyma ile takas edip karakter elde edilir. Etkinlik Süresi 19 Haziran 11:00’dan 17 Temmuz 10:59’a kadar. Etkinlik sona erince elde edilen kart ya da kartlar için ayrı ayrı 300 elmas kazanılır.

Zafer ile Tamamlama Etkinlikleri

19 Haziran – 3 Temmuz arasında Sıralı Zafer, Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyun bitirildiğinde bir Karpuz Küp kazanılır. 3 Temmuz – 17 Temmuz tarihleri arasında etkinlik tekrar aktif olur ve tamamlanan zaferler ile tekrar Karpuz Küp kazanılır.

Oyun Oyna Kazan

Günde 3 kere oyun oynayınca Premium Kart Paketi kazanılır. Bu güncellemeye özel 5/5 ve 10/10 etkinlikleri de katıldı. 5 oyun oynandığında 5 elmas, 10 oyun oynandığında Efsanevi Küp kazanılıyor.

Özel Giriş Etkinliği

19 Haziran – 17 Temmuz tarihlerinde oyuna giren herkes 1 tane Elmas Küp kazanır.

Altın Yonca Etkinliği

19 Haziran – 17 Temmuz tarihlerinde arkadaşlarına 1 Altın Yonca gönderenler 2 Elmas kazanacak. Günde 10 kez gönderilebilir.

Netmarble EMEA’nın yayınladığı, Osmanlı Sultanı Muhteşem Süleyman ve Hürrem Sultan gibi karakterleri barındıran Paramanya, Türkiye ve dünyanın en güzel şehirlerini elde etmek isteyen oyuncuların kıyasıya rekabetine sahne oluyor. Paramanya Google Store ve AppStore üzerinden indirilerek ücretsiz olarak oynanabiliyor.