Dragon Masters Bundle sınırlı süreliğine sizlerle

-dragon-masters-bundle-sinirli-sureligine-sizlerle-31012004

 Dragon Masters Bundle sınırlı süreliğine sizlerle

 

31.01.2020 - 2020'nin ilk Masters Tour'u 31 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde Teksas'ın Arlington şehrindeki Arlington Espor Stadyumu'nda gerçekleşecek. Davet edilen yaklaşık 360 oyuncu için belirlenen taban ödül havuzu 250.000 $. Yeni "Ejderha Efendileri Fırsatı"yla birlikte bu miktar daha da artacak.

 

Galakrond'un Uyanışı tek kişilik macerasının 2. bölümünün çıkmasıyla birlikte yarışmacılar, hana gelen 19 yeni kartı değerlendirmekle yükümlüler. Yarışmacılar deste listelerini turnuva başlangıç saatine kadar değiştirebildiklerinden yeni kartlara göre gerekli ayarlamaları yapmak için yeterli süreye sahip olacaklar.

 

Masters Tour Arlington, 2020'nin ilk Masters Tour'u olmakla kalmıyor, aynı zamanda Hearthstone esporunun yeni yayın platformu YouTube için de bir ilk olma niteliği taşıyor. Taraftarlar hafta sonu gerçekleşecek tüm heyecanlı maçları canlı olarak youtube.com/Hearthstone kanalı üstünden izleyebilecekler.

Bu bundle'lardan elde edilen gelirlerin %50'si doğrudan 2020 Hearthstone Masters Tour etkinliğinin ödül havuzuna gidiyor. Ödül havuzuna tüm yıl 1.500.000 dolarlık katkıda bulunulabilecek. Bu ek ödül, turnuva kurallarına göre bu hafta sonu düzenlenen Masters Tour Arlington da dahil olmak üzere yıl boyunca gerçekleşecek toplam altı turnuva arasında paylaştırılacak.

 

Dragon Masters Bundle yalnızca sınırlı bir süreliğine satın alınabilmekte. Ayrıca Blizzard Uygulaması üstündeki Blizzard Shop üstünden ve çevrimiçi olarak buradan hediye edilebiliyor! Bu kampanyaya dahil olarak oyuncular bir yandan Hearthstone esporunu desteklerken, bir yandan da arkadaşlarının koleksiyonunu genişletebilir veya yeni bir oyuncuya yardımcı olabilirler.

 

En yeni Hearthstone esporu haberlerini ve içeriklerini Hearthstone esporu internet sitesiTwitterFacebook ve YouTube üstünden takip edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı