Az Daha Çoktur fotoğraf sergisi, FMV Galeri Işık’ta

az-daha-coktur-fotograf-sergisi-fmv-galeri-isikta--24012009

Az Daha Çoktur fotoğraf sergisi, FMV Galeri Işık’ta

 

FMV Galeri Işık, proje danışmanlığını Timurtaş Onan’ın üstlendiği“Az Daha Çoktur” isimli karma fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. “Az Daha Çoktur” projesi katılımcıları, bir yıl süresince İstanbul’un farklı semtlerinde, çağdaş sanat merkezleri ve şehir dışında çekimler yaptılar, edindikleri bakış açısını kişisel çalışmalarıyla desteklediler. Proje danışmanı ve fotoğraf sanatçısı Timurtaş Onan’ın bir araya getirdiği 24 fotoğraf sanatçısının eserlerinin yer aldığı sergi, 28 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında FMV Galeri Işık’ta izlenebilecek.

Günümüzün tüketim dünyasında, sadeleşme isteğiyle az ile yetinme ya da ifade etmeye dair arayış, sanattan yaşam felsefesine dek geniş bir alanda karşımıza çıkıyor. “Az Daha Çoktur” sergisi de böylesi bir arayışın, anlatım derdinin bir yansıması. Bu anlatım biçimi, öğeleri en aza indirerek, kalabalıktan kaçınan güçlü görsel anlatımla minimalizme epey gönderme yapılıyor.

Melek Alpaslan, Emel Arısan Yöney, Nurhayat Baysal, Ayşe Birkardeşler Çankaya, Mete Çelebican, Dilek Elçiçek, Şebnem Ergezer, Pelin Genç, Müjgan Horozoğlu, Meltem İnanç, Hamiye Kalcıoğlu, Nuray Karanfil Şar, Serra Kemmer, Niso Maçoro, Turgut Okuş, Hilal Onaç, Recep Pehlivanlar, Tülin Safi, Tania Sisa, Şemsi Spencer, Nesrin Sürelli, Özlem Uçarkuş, Seda Welsh ve Semra Yazkan’ın çektiği fotoğraflardan oluşan “Az Daha Çoktur” isimli karma fotoğraf sergisi 14 şubat tarihine dek FMV Galeri Işık’ta izlenebilecek.


Hibya Haber Ajansı