Parasızlık kaderiniz değil

parasizlik-kaderiniz-degil-20022008

Parasızlık kaderiniz değil

Neden para kazanamadığınızı, kazanıp da nasıl kaybettiğinizi ya da sürekli para ile ilgili problemleriniz olduğunu düşünüyor musunuz? Öyleyse bu sorununuzun çözümünün olduğunu da bilmelisiniz.

Yaşam Koçu ve yazar Fatma Türktekin ve Konstelasyon Kolaylaştırıcısı Nermin Uzun, 23 Şubat’ta Kadıköy Evvel Zaman Atölyesi’nde gerçekleşecekleri

“Paranın Sesi” Atölyesi’nde bu sorularınıza yanıt arıyor…

Para, bazılarımızın hayatının merkezinde, bazılarımızın hiç ilgilenmediği bir konu olsa da onsuz bir hayat düşünülemez. Dolayısıyla hayatımızda çoğu zaman önemli meselelerimizden bir tanesidir, olmaya da devam edecektir.

Geçmişte kendimize dert ediğimiz belki de hiç yanıtını bulamadığımız bazı konuların artık yanıtlanıyor olması kişisel gelişimin anahtar konuları.  Para ilgili problemlere ışık olacak “Paranın Sesi Atölyesi” bunlardan bir tanesi.

Atölye çalışması iki deneyimli isim tarafından gerçekleştiriliyor. İlki, uluslararası Best Seller kitabının yazarı ve aynı zamanda Jim Rohn, Harve Eker, Vishen lakhiani gibi isimlerden eğitimler almış, kendi yaşamında önemli bir iflası deneyimleyerek,  dönüştürmeyi başarmış Yaşam Koçu  Fatma Türktekin.

İkinci eğitmeni ise,  Aile dizimi olarak bilinen Konstelasyon bakış açısı ile birçok kişiye kendi gerçeğiyle yüzleştirmiş, para konusunda seans ve seminelrer düzenlemiş Konstelasyon Kolaylaştırıcısı Nermin Uzun.

Sorularınızı kaderine terk etmeyip üzerine gitmek, dönüştürmek istiyorsanız siz de iki değerli eğitmenin uygulamalı olarak gerçekleştirecek Atölye çalışmanın bir parçası olun.

Para’nın Sesi Atölye’si 23 Şubat Pazar günü 14:00-18.00 saatleri arasında Kadıköy Evvel Zaman Atölye’de gerçekleşecek.

 


Hibya Haber Ajansı