Gebze Center AVM eviniz kadar güvenli

gebze-center-avm-eviniz-kadar-guvenli-19062003

Gebze Center AVM eviniz kadar güvenli

Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center AVM, pandemi sonrası normalleşme döneminde de tüketici ihtiyaçlarına cevap veren ürünleriyle Babalar Günü’nü kutluyor

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün her hafta yaptığı tüm detaylı denetimleri başarı ile geçen Gebze Center AVM, geniş ürün gamıyla Babalar Günü’nde de dönem trendlerine yön veren hediye seçenekleri ve hijyenik alışveriş ortamı ile bölge halkını bekliyor.

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM’de Post - Covid dönemi başarıyla sürdürülüyor.

Normalleşme öncesi tüm hazırlıklarını titizlikle tamamlayarak açılan AVM, sonrasında da Kocaeli Valiliği, Kocaeli Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün her hafta yaptığı detaylı denetimleri başarı ile geçti.

Sadece pandemi süreci ile ilgili gündemi değil, alışveriş trendlerini de geniş marka karmasıyla yakından izleyen Gebze Center, kapsamlı hijyen politikasının yanı sıra en moda ürünleri ile de iddiasını ortaya koyuyor.

Normalleşme sürecinin ilk Babalar Günü için bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hediye seçenekleri sunan Gebze Center AVM, tüm misafirlerine “Evleri Kadar Güvenli” bir alışveriş ortamı sağlıyor.

Yeni dönemin alışveriş trendleri

Gebze Center AVM’deki pandemi sonrası alışveriş eğilimlerine bakacak olur isek; teknoloji ürünlerine olan ilgi giderek artıyor. Evde geçirilen sürenin çoğalması ve evden eğitim sistemi nedeniyle tablet, notebook, televizyon ve küçük ev aletlerine olan talep fazlalaşıyor.

Tekstil ürünlerinde ise yaz aylarına uygun rengârenk günlük kıyafetler, ev kullanımına uygun rahat giyim ürünleri AVM misafirlerinin ilk tercihi durumunda. Kişisel bakım ve temizlik ürünleri yükselişe geçerken, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının öne çıkması ile spor ve yürüyüş ayakkabıları da tüketicilerin gözdesi. Bahçe ve banyo grubu ürünlerle, gıda ve ev temizlik malzemelerine olan talep de artıyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Hibya Haber Ajansı