Enerjinin dijital dönüşümünü hızlandıracak atama

enerjinin-dijital-donusumunu-hizlandiracak-atama-22012001

Enerjinin dijital dönüşümünü hızlandıracak atama

Sektöründe lider konumdaki Endoks ve Inavitas firmalarının Türkiye Satış Müdürlüğü pozisyonuna tecrübeli isim Yavuz Yılmaz getirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden 1994 yılında mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına jeneratör satışı ile başlayan Yavuz Yılmaz, ilerleyen yıllar içinde ağırlıklı olarak elektrik elektronik sektöründeki çok-uluslu firmalarda Satış Mühendisliğinden, Ülke Satış Müdürlüğüne kadar farklı pozisyonlarda görev yaptı.

Satış ve pazarlama alanında 23 yılı aşkın birikimini, yenilikçi ve teknolojilere liderlik eden Endoks ve  Inavitas markaları için kullanacak olan Yılmaz, bu iki markayı daha geniş bir müşteri ağıyla buluşturmak için çalışacak.

Endoks, Reaktif güç kompanzasyonu, voltaj - akım harmonikleri, dengesizlik voltajı, titreme ve kesintiler alanında vb. gibi etkili ve yenilikçi çözümlerle enerji kalitesini ve iş verimliliğini artıran donanımlar sunuyor. Sürdürülebilir bir gelecek için dijital dönüşümü ve temiz enerjiyi hızlandırmak için enerji yönetiminde devrim niteliğindeki zekaya ve nihai verimliliğe öncülük etmek misyonu ile kurulan Inavitas ise tüm elektrik tedarik zincirinin dijitalleştirilmesi, görünürlüğü ve işlem yapılabilir zekayı artırmak için enerji zekası yazılımları sunmakta.


Hibya Haber Ajansı