Dyson, Türkiye’deki ilk servis merkezini İstanbul’da açtı

dyson-turkiyedeki-ilk-servis-merkezini-istanbulda-acti--22012012

Dyson, Türkiye’deki ilk servis merkezini İstanbul’da açtı

Global teknoloji şirketi Dyson, kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmek için Türkiye’deki ilk servis merkezini İstanbul’da açtı.

 

İstanbul Ataşehir’deki Büyükhanlı Plaza’da 675 metrekare alana sahip yeni Dyson Türkiye Servis Merkezi; Dyson’ın son teknolojiye sahip ürünlerini yerinde test etme, deneyimleme ve satın alma fırsatı sunan mağaza alanı, uzman teknisyenleriyle hizmet veren servis bölümü ve ofis alanlarından oluşuyor.

 

Dyson Türkiye Genel Müdürü Mete Uslukılınç konuya ilişkin açıklamasında “Dyson olarak satış sonrasında kullanıcılarımızı yalnız bırakmıyoruz. Ürünlerimizden en iyi şekilde fayda sağlamaya dair ipuçları ve öneriler sunarak, talepleri doğrultusunda yardım sağlayarak müşterilerimizin yanında olmaya öncelik veriyoruz. Dyson mühendisleri tarafından eğitilmiş teknisyenlerce desteklenen yeni Dyson Türkiye Servis Merkezi’nde servis talebiyle gelen kullanıcılarımıza kısa sürede hizmet verilirken, eski Dyson modellerine sahip kullanıcılarımıza en yeni teknolojilere sahip olmaları için özel fırsatlar da sunuluyor. Global Dyson standartlarında bir servis hizmeti ve müşteri deneyimi anlayışını Türkiye’de de hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

 

1995 yılından beri ürünleriyle Türkiye pazarında olan Dyson, 2018 yılı sonunda Dyson Türkiye ofisiyle operasyonlarını direkt olarak başlattı. 2019 yılı Nisan ayında son teknolojiye sahip Dyson V11™ kablosuz süpürge, Dyson Airwrap™ saç şekillendirici ve Dyson Pure Hot+Cool™ hava temizleyici olmak üzere üç yeni ürününü tanıtan ve Türkiye operasyonunun başladığını duyuran Dyson; son olarak 21 Ocak’ta Türkiye’deki ilk servis merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Dyson Türkiye Servis Merkezi’nin açılmasıyla, Dyson’ın Türkiye’deki toplam çalışan sayısı 165 kişiye ulaştı. Yeni merkezde, servis talebiyle gelen kullanıcıların tüm istekleri uzman ekipler tarafından bir saat içinde çözülerek ürünleri teslim ediliyor. 5 iş günü içerisinde tamir edilemeyecek ürünler için tüketicilere ödünç ürün desteği verilirken, İstanbul içindeki taleplerde ürün motor kuryeyle adresten alınıp 24 saat içinde tamir edilerek teslimatı sağlanabiliyor. Dyson, önümüzdeki dönemde kendi araçlarıyla müşteri lokasyonunda ürünü deneme, satın alma ve kurulum hizmetleri sunmaya da başlayacak.

 

Dyson teknolojisinin, Dyson uzmanlarıyla deneyimlenmesi ve anlatılmasıyla doğru bir şekilde aktarıldığına inanan marka, merkezde bulunan 80 metrekarelik mağaza alanıyla tüketicilerine en üstün deneyimi yaşatıyor. Dyson mağaza alanında kullanıcılara keyifli bir alışveriş deneyimi sunulurken, servis talebiyle gelen tüketiciler de ürünlerini direkt olarak kendileri teslim edip geri alabiliyor. Ziyaretçiler mağaza alanındaki uzmanlar tarafından karşılanarak diledikleri ürünü deneyimleyebiliyor ve en son teknolojiler hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Daha fazla bilgi ve destek için tüketiciler destek@dyson.com.tr e-posta adresinden veya Pazartesi-Cuma günleri 09.00-18.00 saatleri arası, Cumartesi günleri ise 09.00-17.00 saatleri arası 0850 532 11 44 numaralı telefonu arayarak veya Whatsapp aracılığıyla Dyson’a ulaşabiliyor.

 

 

 

Dyson’ın son teknolojiye sahip ürünleri hakkında:

 

Dyson V11™ kablosuz süpürge:

HEPA filtresiyle sağlıklı bir yaşam alanı için toz, alerjen ve bakterileri yok ediyor evinizi gözle görülemeyecek kadar küçük, zararlı partükillerden temizliyor. Bugüne kadarki en güçlü kablosuz temizleme başlığıyla sert naylon fırçalar, dipteki kirleri çekmek için halının derinlerine iniyor ve yumuşak, anti-statik, karbon fiber lifler sert zeminlerdeki ve çatlaklardaki tozları kolayca yakalıyor.

Dynamic Load Sensor (DLS) sistemiyle süpürge başlığındaki direnci saniyede 360 kez kontrol ediyor ve her zemin türünde derinlemesine temizlik için halılarla sert yüzeyler arasındaki motor hızını otomatik olarak değiştiriyor. LCD ekranı seçilen güç modunu, kalan çalışma süresini, filtre bakımı zamanlamasını da anlık olarak göstererek evinizde akıllı temizliğin keyfini yaşatıyor.

 

Dyson Supersonic™ saç kurutma makinesi:

V9 motorunu ve patentli Air Amplifier™ teknolojisini kullanarak güçlü ve kontrollü hava akımı yaratıyor, aşırı ısıya ihtiyaç duymadan saçın sağlıklı bir şekilde kurumasına ve şekillendirilmesine imkân sunuyor. Aynı zamanda saçın doğal parlaklığını ortaya çıkarıyor ve elektriklenmesini engelliyor. Yeniden tasarlanan yepyeni başlıklarıyla saçlarınızı kuruturken farklı stiller elde edebilmenizi sağlıyor.

 

Dyson Airwrap™ saç şekillendirici:

Dyson Airwrap saç şekillendirici, Coanda etkisi adı verilen bir aerodinamik olguyu kullanarak havayı ısı ile birleştiriyor ve aşırı ısı zararından koruyarak saçınızı kolayca şekillendirme fırsatı sunuyor. Bu eşsiz Dyson ürününün şekillendirme başlıkları aşırı ısı kullanmadan bukle, dalgalı veya düz bir stil elde etmenizi sağlıyarak saçın sağlıklı ve doğal görünümünü koruyor.

Dyson Pure Hot+Cool™ hava temizleyici fan:

Dyson Pure Hot+Cool™ havayı temizleyen ısıtıcı fanı iç alandaki alerjen ve zararlı maddeleri tespit ediyor ve 0,1 mikron kadar küçük olan zararlı partiküllerin %99,95’ini hapsediyor. Havadaki zararlı gazları otomatik olarak algılıyor ve gerçek zamanlı olarak raporluyor. Dengeli bir hava akışı içinAir Multiplier™ teknolojisi kullanan ürün termostat ısı kontrolüyle otomatik olarak odayı hedef sıcaklıkta tutuyor. Odanın her yerinde kontrol sağlamak için havayı karıştırıyor ve dağıtıyor. Bu şekilde temizlenen havanın yayılımı için güçlü bir hava akışı yaratıyor. Deliksiz bir gece uykusu için sunduğu gece moduyla hava kalitesini izlemeye ve havayı arındırmaya devam ederken, Dyson Link uygulamasıyla hava kalitesini akıllıca kontrol etme ve izleme imkânı sunuyor.

Dyson Pure Cool Me™ kişisel hava temizleyici:

Dyson Core Fow™ teknolojisiyle kişisel kullanıma uygun olarak tasarlanmış ürün, 70 derecelik salınımıyla size kişiselleştirilebilir bir deneyim sunuyor. HEPA filtresiyle partikülleri yok ederek kişisel alandaki havayı temizliyor. Akustik olarak mümkün olduğunca sessiz olacak şekilde tasarlanan ürün, çalışma masası, yatak başucu gibi daha yakın alanlarınızda konumlandırılarak kolayca temiz nefes almanızı sağlıyor. Hava kontrol mekanizmasıyla düzenli olarak arıtılmış hava akışı oluşturuyor ve hava akışını tam olarak ihtiyacınız olan yere yönlendirmenizi olanak sunuyor.

Dyson Hakkında

  • Dyson, mühendislik ve test faaliyetlerini Malezya, Singapur, Filipin ve Birleşik Krallık’ta yürüten küresel bir teknoloji şirketidir. Dyson’ın, üretim ve operasyonlarını da gerçekleştirdiği Güney Doğu Asya’da artan bir oranla birlikte global olarak 5000’den fazla mühendis ve bilim adamının da dahil olduğu 12.000’i aşkın çalışanı bulunuyor.
  • Dyson, sahip olduğu küresel ekip ile katı hal pil hücreleri, yüksek hızlı elektrik motorları, görüntü sistemleri, makine öğrenme teknolojileri ve yapay zekâ ile yeni teknolojiler üzerinde çalışıyor.
  • Dyson'ın İngiltere Malmesbury'de bulunan 67 dönümlük kampüsü, Eylül 2017'de açılan Dyson Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü’ne ev sahipliği yapıyor. Dyson, İngiltere'deki mühendis azlığının üstesinden gelmek için yüksek öğrenime 31 milyon poundluk yatırım yaptı. Ücretsiz olarak verilen dört yıllık lisans programının birinci ve ikinci yıllarında mühendislik temelleri eğitimi sunuluyor. Eğitimin üçüncü ve dördüncü yıllarında elektronik ve makine mühendisliği eğitimlerinin yanında Dyson’da çalışan mühendisler ve bilim adamlarıyla beraber gerçek ürünler üzerinde öğrencilere ücretli bir işte çalışma fırsatı sağlanıyor.
  • 1991 yılından itibaren geleceğin sorunlarını tespit etme ve çözümler geliştirme konusuna odaklanan Dyson, tasarladığı yenilikçi ürünlerle geleceğin teknolojisini tüketicilere ulaştırma konusunda sektöre öncülük ediyor.


Hibya Haber Ajansı