Aroma, ihracatta yüzde 100 büyüme hedefliyor

aroma-ihracatta-yuzde-100-buyume-hedefliyor--21022010

Aroma, ihracatta yüzde 100 büyüme hedefliyor

Aroma, ihracatını iki kat artırarak, ihracatın ciro içerisindeki payını yüzde 20’ye çıkartmayı hedefliyor. Aroma’nın hedef pazarları arasında ise; Ortadoğu ve Uzakdoğu bulunuyor. Aroma, ihracat hedefinin bir parçası olarak, 16 – 20 Şubat 2020 tarihleri arasında, Dubai’de düzenlenen Gulfood Gıda Fuarı’na katıldı ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

 

16 – 20 Şubat tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 25.’si düzenlenen Gulfood Gıda Fuarı, tüm dünyadan yüz binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyor. Fuara, Aroma %100 Meyve Suyu, yeni nesil içecek Aroma Sa-de, yeni Aroma Fudo ve Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu ile katılan Aroma, sınırları Ortadoğu’yu aşarak dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri haline gelen Gulfood Gıda Fuarı’nda ilgi odağı haline geldi. Fuarın ilk gününde yoğun bir ziyaretçi trafiği ile karşılaşan Aroma standının en fazla ilgi çeken ürünü Aroma %100 Meyve Suyu serisi ve 8,15 Ph değeri, zengin mineral ve düşük sodyum özelliği ile Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu oldu.

İhracat Hedefi 10 Bin Ton

Almanya’dan Danimarka’ya, Amerika’dan Kanada’ya Seyşellere, 6 kıtada 38 ülkeye ihracat yapan Aroma, 2020’yi ihracatla büyüme yılı ilan etti. Hedef bölge olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu’yu belirleyen Aroma, 2020 yılında meyve suyu ihracatını 10 bin tona, ihracat yaptığı ülke sayısını da 50’ye çıkartmayı hedefliyor. Aroma böylelikle, yüzde 100 büyüme ile, ihracatın ciro içerisindeki payını da yüzde 20’ye çıkartacak.

Ortadoğu’nun Gözdesi Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu

Meyve suyunda özellikle, Aroma %100 serisinden ürünlere yoğun ilgi gösteren Ortadoğu pazarından, düşük sodyum oranı ve yüksek PH’ıyla öne çıkan Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu’na da büyük talep geliyor. Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu, Uludağ’ın zirvesinden, 2.020 metre yükseklikten geliyor.


Hibya Haber Ajansı