Yıldızlılar, Engel değil yıldız ol diyor

yildizlilar-engel-degil-yildiz-ol-diyor-18022002

Yıldızlılar, Engel değil yıldız ol diyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteklediği Türkiye’nin en başarılı teknoparkı Yıldız Teknopark, YTÜ Kalite ve Verimlilik Kulübü ve YTÜ Sosyal Sorumluluk Kulübü iş birliğiyle toplumumuzdaki engelli bireylerin engellerini kaldırabilmek amacıyla ‘Engel Değil Yıldız Olmak’ yardım gecesi düzenliyor. Yardım gecesinden elde edilecek gelirin tümü Elazığ’da depremzede engelli bireylerin ve diğer ihtiyaç sahibi engelli bireylerin medikal cihaz ihtiyacı için kullanılacak.

18.02.2020, İstanbul

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteklediği Yıldız Teknopark, YTÜ Kalite ve Verimlilik Kulübü ve YTÜ Sosyal Sorumluluk Kulübü iş birliği ile toplumumuzdaki engelli bireylerin engellerini kaldırabilmek amacıyla düzenlenecek ‘Engel Değil Yıldız Olmak’ yardım gecesi “engelleri kaldırmaya” dikkat çekecek.

 

24 Şubat 2020 Pazartesi, 17:00'de Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek yardım gecesinde; Emir Can İğrek konseri, Dansfabrika dans ve engelsizsevda.com tiyatro gösterisi de izleyicilerle buluşacak.

 

Yardım gecesi; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Şükrü Boyraz ve Engelli Okçuluk Milli Takım Sporcusu 2013 Dünya, 2014 Avrupa Şampiyonluğu ünvanına sahip Burcu Dağ’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

Yardım gecesinden elde edilen gelir ve yapılan maddi yardımın tümü; Yıldız Teknik Üniversitesi gözetiminde, Türkiye Sakatlar Derneği’ne aktarılıp Elazığ’da depremzede engelli bireylerin ve diğer ihtiyaç sahibi engelli bireylerin medikal cihaz ihtiyacı için kullanılacak.

 

Türkiye Sakatlar Derneği’nin IBAN numarasına (Türkiye Finans Katılım Bankası Laleli Şubesi Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi TR53 0020 6002 3703 5067 9800 01) açıklamaya ENGEL DEĞİL YILDIZ OLMAK yazarak bağışta bulunabilir veya yardım gecesine biletino.com’dan bilet alarak da destek olabilirsiniz.

 

 

Yıldız Teknopark Hakkında

 

2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde kurulan ve sürdürülebilir gelişim ilkesi doğrultusunda büyümeye devam eden Yıldız Teknopark, 2014 yılı sonunda faaliyete başlayan 23 bin 500 metrekarelik İkitelli Yerleşkesi’nin de hizmete girmesiyle bugün 148 bin metrekarelik alanda hizmet vermektedir. Yıldız Teknopark, yazılım, bilişim ve iletişim teknolojileri, telekomünikasyon, elektronik, ilaç, makine ve teçhizat imalatı, kimya, havacılık, enerji, savunma sanayi, inşaat ve gıda gibi birçok sektörde Ar-Ge çalışmalarını yürüten 441 firmaya ve 7 binden fazla kalifiye Ar-Ge personeline ev sahipliği yapmaktadır. Yıldız Teknopark, yeni fikirlerin değer oluşturan çıktılara dönüşme sürecinin bütün aşamalarında yer alan uluslararası bir iş birliği merkezi olma vizyonuyla çalışmalarına devam etmektedir. Yıldız Teknopark Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hazırladığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksi sonuçlarına göre, 2018 genel sıralamasında, Tüm Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasında Türkiye’nin en başarılı Teknopark’ı seçildi.


Hibya Haber Ajansı