PUBG MOBILE’IN kış cenneti teması Uludağ’da hayat buldu

pubg-mobilein-kis-cenneti-temasi-uludagda-hayat-buldu--12022003

PUBG MOBILE’IN kış cenneti teması Uludağ’da hayat buldu

Günlük 50 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısıyla dünyanın ve Türkiye’nin en popüler mobil oyunu olan PUBG MOBILE, Türkiye’deki oyuncularına yönelik yatırım ve özel projelerine devam ediyor. Türkiye’de kış döneminin en popüler festivallerinden Uludağ Winterfest 2020’nin özel sponsorluğunu üstlenen PUBG MOBILE başta üniversite öğrencileri olmak üzere Uludağ’da kar tatilini geçiren gençleri sevdikleri oyunun dünyasıyla ilgili çeşitli sürprizlerle karşılıyor, karlı Erangel haritasını gerçek anlamda deneyimleyebilmelerini sağlıyor.

29 Ocak - 13 Şubat tarihleri arasında süren Winterfest boyunca, lobi alanında her akşam katılımcılar arası PUBG MOBILE turnuvası düzenleniyor, her gün PUBG MOBILE temalı DJ performansı gerçekleştiriliyor, drone’lardan PUBG MOBILE’ın meşhur dropboxları Uludağ’ın beyaz örtüsü üzerine bırakılıyor. Ayrıca festival boyunca 2 kez üniversiteler arası para ödüllü kayak ve board yarışması düzenlendi.

Yepyeni bir üniversiteler arası PUBG MOBILE Turnuvası başlıyor!

Türkiye’de genç oyunseverlere ulaşmak için yeni projeler geliştirmeye devam eden PUBG MOBILE, Winterfest’in yanı sıra Şubat-Nisan aylarında üniversiteler arası gezici bir kampüs turnuvası düzenleyecek. Türkiye’nin farklı üniversitelerine ulaşan bu ilk büyük kapsamlı şampiyonaya tüm üniversitelerden katılım sağlanabilecek. Herhangi bir üst yaş sınırının da olmadığı şampiyonada ödül havuzu ise 50 bin TL olacak. Kayıtlar 7 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında https://play.gll.gg/pubgmobile adresinden devam ediyor.

PUBG MOBILE’da Kış Cenneti teması

PUBG MOBILE kayak temalı Kış Cenneti içeriğini Aralık 2019’da oyunculara sundu. Halen devam eden bu modda oyuncular klasik modda Erangel oynadıklarında, rastgele olarak Kış Cenneti’ne girme şansına sahip oluyorlar. Bu modda Spawn Adası karla kaplı oluyor ve oyuncular bir maça girdiklerinde teleferiğe binerek karlı dağlara çıkabiliyor, snowboardla kayabiliyor.
Hibya Haber Ajansı