Sevdiğini şımartmanın milyonlarca yolu Trendyol’da

sevdigini-simartmanin-milyonlarca-yolu-trendyolda--11022011

Sevdiğini şımartmanın milyonlarca yolu Trendyol’da

Geçtiğimiz yıl en çok kadın ve erkek iç giyim, elbise, cüzdan, saat, çanta, sneaker, kolye ve parfüm ürünlerinin tercih edildiği Trendyol’da cep telefonundan bilgisayara, giyimden ayakkabı ve aksesuara, outdoor’dan kişisel bakıma milyonlarca ürün avantajlı fiyatlarla sevdiğine sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor.

 

Türkiye’nin en büyük ve en hızlı büyüyen e-ticaret platformu Trendyol, kozmetikten elektroniğe, kitaptan parfüme, akıllı saatten zengin kıyafet koleksiyonuna yüzlerce kategoride milyonlarca ürün, uygun fiyat ve yüksek marka çeşitliliği ile bu yıl da Sevgililer Günü alışverişinin adresi olmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü’nde Trendyol'da kadın ve erkek iç giyim, elbise, cüzdan, saat, çanta, sneaker, gümüş kolye ve parfüm en çok talep gören ürünler arasında yer aldı. Sevgililer, hediye için ortalama 150 TL harcarken, en pahalı hediyeleri kadınlar aldı.

Kadınlar en çok saat ve sneaker ürünlerini tercih ederken, erkeklerin hediye seçimleri ise elbise, parfüm ve çantadan yana oldu.

Trendyol, tüm dünyada sevginin doyasıya yaşandığı 14 Şubat'ta sevdiğini hediye ile şımartmak isteyenlerin bu yıl da yanında olmaya devam ediyor. Hediye seçmeyi keyifli bir aktiviteye çeviren Trendyol, yaratıcı, şık ve romantik hediye seçenekleri sunuyor.

Trendyol, aksesuardan hoşlanan, sporu, doğayla iç içe olmayı seven kamp tutkunları ve hatta teknoloji düşkünleri için milyonlarca hediye seçeneğini Sevgililer Günü'ne özel avantajlı fiyatlarla sunuyor. Cep telefonundan bilgisayara, giyimden ayakkabıya, outdoordan kişisel bakıma milyonlarca ürün Trendyol’da sevdiğini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.


Hibya Haber Ajansı