Mahmut Orhan -10 derecede Uludağ’ı ısıttı

mahmut-orhan--10-derecede-uludagi-isitti-11022008

Mahmut Orhan -10 derecede Uludağ’ı ısıttı

Dünya müzik listelerini alt üst eden Mahmut Orhan, festivalin önemle beklenen etkinliğinde Jack Lives Here’ın sunduğu kayak sonrası partisinde yaklaşık 2500 üniversite öğrencisine karlar üstünde müzik ziyafeti çekti.  Festival dahilinde ücretsiz olarak gerçekleşen partide Beceren Cafe’ye sığmayan gençler cafe önündeki pisti doldurarak Uludağ’da yıllarca hatırlanacak bir performansa tanıklık ettiler.

Kayak sonrası partisi devamında üniversiteli gençler, Birlikte Güzel Blue Room’da Lil Zeyn ve sonrasında VIBE’da Norm Ender ile geceye devam ederken, kapanış Pepsi Twist Hour’da Deniz Sipahi canlı konseri ile gerçekleşti.  

29 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında devam eden Bilyoner Winterfest Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu binlerce üniversiteli genç ile Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Ceza, Mahmut Orhan, Büyük Ev Ablukada, Murda, Norm Ender, Burak Yeter, Anıl Piyancı, Abdullah İnal, Aga B, DJ Artz&Bugy, Emrah İş, Arem Özgüç, Arman Aydın, Big G, Furkan Çavuş, Boygar, Deniz Sipahi, Müjde Kızılkan, Güntaç, Baran Bayraktar, Meli, Levent Özbay, Kubilay Caner,Virgin Radio DJ’s  bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alan isimler.

Editöre not: İlki 1996 yılında 40 kişilik bir öğrenci turu olarak düzenlenen Bilyoner Winterfest, bu sene 24. Yılında 8500 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlıyor.  7 ülkeden gerçekleşen katılım ile festivalde bu yıl 12 otel toplamda 3300 adet oda kapatıldı.  İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ sezonunun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurma amacıyla gerçekleşen festival son 6 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemini yaşatmakta ve Uludağ ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmaktadır. Bilyoner Winterfest, ACE OF MICE ödüllerinde 2013,2014 ve 2015 yıllarında En İyi Gençlik Festivali, 2016,2017 yıllarında da Ace of M.I.C.E En İyi  Festivali ödülünü almıştır.

 


Hibya Haber Ajansı