Sevgililer Günü’nünde lezzet ve müzik şöleni

sevgililer-gunununde-lezzet-ve-muzik-soleni-07022009

Sevgililer Günü’nünde
lezzet ve müzik şöleni

Otelin ikinci katında bulunan restoranın mutfak şeflerince hazırlanan zengin yemekler ve canlı müzik programı ile misafirler, aşk dolu saatlerini en keyifli şekilde geçirecekler.

Türk ve dünya mutfağının benzersiz lezzetlerini içeren Caréme Restaurant’ın beş yıldızlı şeflerinin hazırladığı sevgililer günü menüsü, 14 Şubat akşamında ziyaretçileriyle buluşacak. Ağır pişirilmiş dana incikten balkabali sorbe’ye, ekşi mayalı artisan ekmek çeşitlerinden uluslararası peynir tabağına kadar birbirinden özel menüler en ayrıcalıklı fiyatlarla konukların hizmetine sunulacak.

Hayat eşleriyle restorana gelecek olan misafirler birbirinden lezzetli yemeklerin yanı sıra piyano ve keman eşliğindeki canlı caz performansıyla da kusursuz bir gün yaşayacaklar. Ayrıca sevgililer gününe özel kısmı deniz manzaralı Deluxe çift kişilik odada KDV hariç 179 Euro‘ya kahvaltı dahil konaklama imkânı da sunulacak.

Ziyaretçilerinin tüm beklentilerini karşılamak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Wyndham Grand İstanbul Levent, Sevgililer Günü’nde de tüm konukseverliğiyle misafirlerini ağırlayacak.


Hibya Haber Ajansı