OPPO’nun yeni reklam ajansı belli oldu

opponun-yeni-reklam-ajansi-belli-oldu-07042001

OPPO’nun yeni reklam ajansı belli oldu

OPPO’nun yeni dönemde iş birliği yapacağı reklam ajansını seçmek için açtığı konkur sonuçlandı. Markanın yeni reklam ajansı Karbonat oldu. Karbonat, 1 Nisan’dan itibaren OPPO’nun tüm mecralardaki iletişimini yürüterek entegre reklam ajansı olarak çalışacak. Ajans, yeni markasına sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile ( https://vimeo.com/404944726 ) ‘hoş geldin’ dedi.

 

OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, yeni ortaklıkla ilgili şunları söyledi: “OPPO olarak 2020 yılında yeni hedeflerimizin yanına birtakım değişiklikleri de ekledik. Çalışmalarımıza daha farklı bir soluk katmak ve kendimize yeni bir vizyon yaratmak için bazı iş birlikteliklerine gittik. Bu atılımlarımızdan biri olarak bugünden itibaren reklam tarafında, büyük müşterilere hizmet eden Karbonat ile çalışmaya başlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum.”

 

Karbonat Ajans Başkanı Cenk Gümüşcüoğlu ise süreci şöyle değerlendirdi: “OPPO, son dönemde premium mobil cihaz pazarında yaptığı atılım ve inovasyonlarla öne çıkan ilham verici bir marka. Türkiye pazarının görece yeni bir oyuncusu ancak iletişim konusunda hedefleri çok yüksek. Biz OPPO’ya oldukça emek yoğun bir yol haritası çizdik ve bunu da ses getireceğine inandığımız yaratıcı fikirlerle gerçekleştirmeyi planladık. Markanın, Türkiye pazarındaki gücünü ve payını artırmak için Karbonat ile yolculuğuna devam etme kararı alması bizi hem gururlandırdı hem de çok mutlu etti.”

 

Yeni dönemde OPPO’ya entegre iletişim hizmeti verecek Karbonat’ın müşterileri arasında; Regal, DeFacto, Nesine.com, Logitech, Opel, Citroen, İşbir Yatak, Nivea, Kahve Dünyası ve Little Caesars Pizza bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı