Terra Pizza lezzetlerine artık WhatsApp üzerinden de ulaşabilirsiniz.

terra-pizza-lezzetlerine-artik-whatsapp-uzerinden-de-ulasabilirsiniz.-13062010

Terra Pizza lezzetlerine artık WhatsApp üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Pizza tutkunları, yeni dönemde WhatsApp üzerinden direkt 44 44 500 numarası ile iletişime geçerek veya kısa sürede çok sayıda üyeye ulaşan Terra Pizza mobil uygulamasından tek tuşla bağlanarak siparişlerini verebiliyor.

Son dönemde hayata geçirdiği mobil aplikasyon ile pizza severlere hızlı ve özelleştirilmiş sipariş seçeneği sunan Terra Pizza, WhatsApp üzerinden eve servis hizmetini başlatarak mobil siparişte yeni bir döneme ‘merhaba’ dedi.

Terra Pizza’nın enfes lezzetlerini deneyimlemek isteyenler, siparişlerini +90 44 44 500 numaralı telefon hattı üzerinden veya Terra Pizza mobil uygulamasından tek tuşla bağlanarak verebilecek. Kullanıcılar numarayı cep telefonlarına kaydettikten sonra vermek istedikleri siparişi mesaj yoluyla Terra Pizza’ya iletecek. Mobil Uygulamada ise ana sayfada bulunan WhatsApp seçeneği ile tek tıkla konuşmaya yönlendirilecek. Terra Pizza, WhatsApp’ın metin ve görsel kullanım avantajları sayesinde, platform üzerinden kendilerine ulaşan müşterilerle daha hızlı ve etkin bir iletişim kurabilecek.

Terra Pizza CEO’su Emre Kurtoğlu, WhatsApp üzerinden sipariş uygulaması hakkında “25 yıldır milyonlarca tüketiciye hizmet veren Terra Pizza olarak, müşteri kanallarımız arasına WhatsApp’ı da ekledik. Geçtiğimiz ay Terra Pizza mobil aplikasyonunu müşterilerimizin hizmetine sunduk, çok iyi geri dönüşler aldık ve kullanıcılarımızı cazip ‘hoş geldin’ kampanyalarıyla buluşturduk. Yeni ve müşteri dostu uygulamalara devam ediyoruz. Müşterilerimiz, artık WhatsApp’tan yazarak kolayca siparişlerini verebilir. Bu deneyim hem tüketicilerimiz için Terra Pizza markasına dokunmayı daha kolay hale getirecek, hem de bize Terra Pizza müşterileriyle daha sık temas kurabilme fırsatı verecek. Yenilikleri önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz” dedi.

Terra Pizza Hakkında

1995 yılında İzmir'de Pizza Pizza adıyla kurulan Terra Pizza, Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 38 ilde bulunan 120’yi aşkın şubesinde konuklarını ağırlıyor. İzmir Torbalı'da 8.000 m²’lik alan üzerine kurulu modern tesislerinde, üretim ve tedarik operasyonlarını gerçekleştiren şirket, çalışmalarını bayilik sistemi ile yürütüyor. Ağustos 2018’de hisselerinin tamamı Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından  Mediterra Capital tarafından satın alınan Terra Pizza, Mediterra Capital’in sağlayacağı finansal ve stratejik destek ile Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olmayı hedefliyor. Detaylı bilgi için Terra Pizza’yı ziyaret edebilirsiniz.  


Hibya Haber Ajansı